Summum frituurolie

Als partner van Oiltrade kan Filta Midden-Brabant diversen soorten Summum frituuroliën leveren.

Summum Extra

Frituurolie Extra
Frituurolie Extra is de beste olie in onze lijn van frituurolie. Het verschil zit in het hoge percentage enkelvoudig onverzadigd vet. Dit is maar liefst 74%! De olie smaakt hierdoor zeer neutraal en is extreem krachtig. De olie blijft bij de zeer hoge temperaturen lang licht van kleur. Ook wordt deze olie niet snel troebel. U ruikt de olie niet in uw frituuromgeving en ook de aanslag in de frituuroven blijft tot een minimum beperkt. Frituurolie Extra voldoet ruim aan de diverse normen voor verantwoord frituren. Niet alleen de diepvriesfriet en semi-verse friet komen lekker krokant uit de pan, ook de ouderwetse vers gesneden friet bakt erg goed af in deze prachtige frituurolie.

Kleur en smaak
Frituurolie Extra is lichtgeel van kleur en geheel neutraal van smaak.

Toepassing
Frituurolie EXTRA is een olie die uitermate geschikt is voor het krokant frituren van friet, snacks, oliebollen en vis.

Summum Longlife

Frituurolie Longlfe
Frituurolie Longlife is een frituurolie die zeer krachtig is en een rijke smaak geeft aan uw bakproducten. De frituurolie is opgebouwd uit raapolie en zonnebloemolie. Dit is een samenstelling die voor het betere bakresultaat zorgt. Het percentage raapolie geeft een prettige smaak aan uw friet, terwijl de zonnebloemolie zorgt voor neutraliteit en kracht. Uiteraard wilt u geen geur in uw frituuromgeving en dat garanderen we met deze olie. Ook de aanslag in de frituuroven blijft beperkt en de olie gaat lang mee. Ervaar het zelf en neem contact met ons op.

Kleur en smaak
De olie is lichtgeel van kleur en geeft een prettige smaak aan uw bakproducten.

Toepassing
Deze frituurolie is uitermate geschikt voor het bakken van friet, snacks en vis.

Summum Special

Frituurolie Special
Frituurolie Special is volledig opgebouwd uit plantaardige olie, met name sojaolie en raapolie. Omdat deze oliën veel gebruikt worden en relatief makkelijk te produceren zijn, kunnen we u deze frituurolie zeer voordelig aanbieden. Door toegevoegde additieven en aroma’s zult u positief verrast zijn over de kracht van deze frituurolie. Producten die u bakt in deze olie zijn krokant en voelen niet vet aan als u ze uit de pan haalt. Vooral voor horecaondernemers die veel olie gebruiken en gewend zijn om snel te verversen, is dit een prachtig product. U frituurt verantwoord en voordelig met deze frituurolie. Ervaar het zelf en neem contact met ons op.

Kleur en smaak
Deze frituurolie is lichtgeel van kleur en geeft een goede smaak aan uw bakproducten.

Toepassing
Frituurolie Special is uitermate geschikt voor het frituren van friet, snacks en vis.

Bio frituurolie
Biologische Frituurolie

Biologische frituurolie is werkelijk een topfrituurolie zonder toevoegingen. Het verschil wordt gemaakt door het hoge percentage enkelvoudig onverzadigd vet. Dit is maar liefst 80%! Dit maakt dat de olie zeer neutraal smaakt in het baksel en extreem krachtig is. De olie blijft bij verhitting lang licht van kleur en wordt niet snel troebel. U ruikt de olie niet in uw frituuromgeving en ook de aanslag in de frituuroven blijft minimaal. Dit zorgt er ook voor dat veel frietbakkers zeer enthousiast zijn over dit product. Niet alleen de diepvriesfriet en semi-verse friet komen lekker krokant uit de pan, ook de ouderwetse vers gesneden friet bakt heerlijk af in deze frituurolie. Neem contact met ons op voor een testlevering.

Kleur en smaak
Biologische frituurolie is lichtgeel van kleur en geheel neutraal van smaak.

Toepassing
Biologische frituurolie is een olie die uitermate geschikt is voor het krokant frituren van friet, snacks, oliebollen en vis.

Summum Green

Frituurolie Green
Frituurolie Green is de beste frituurolie van geraffineerde plantaardige oliën: Aan het mengsel van zonnebloem- en koolzaadolie is een natuurlijke antioxidant toegevoegd. Dit vertraagt de oxidatie en verlengt de levensduur van de olie. De olie heeft een neutrale geur en smaak en is zeer robuust in de friteuse. De kleur van de olie blijft lang licht en wordt niet snel troebel.

Een andere olie nodig?

Omdat wij partner zijn van Oiltrade kan Filta Midden-Brabant ook andere Summum frituuroliën leveren. Ook andere plantaardige oliën zoals zonnebloemolie, sojaolie, arachideolie en meer behoren tot de mogelijkheden.

Hebt u hier interesse voor neem dan contact met ons op voor meer informatie

plantaardige olie
frituurolie