Frituurolie

Filta Midden-Brabant levert diverse soorten frituurolie, met elk hun specifieke eigenschappen en hoogstaande kwaliteit! Wij leveren de volgende soorten frituurolie aan onze klanten:

olieextrawebFrituurolie Extra
Frituurolie Extra is de beste olie in onze lijn van frituurolie. Het verschil zit in het hoge percentage enkelvoudig onverzadigd vet. Dit is maar liefst 74%! De olie smaakt hierdoor zeer neutraal en is extreem krachtig. De olie blijft bij de zeer hoge temperaturen lang licht van kleur. Ook wordt deze olie niet snel troebel. U ruikt de olie niet in uw frituuromgeving en ook de aanslag in de frituuroven blijft tot een minimum beperkt. Frituurolie Extra voldoet ruim aan de diverse normen voor verantwoord frituren. Niet alleen de diepvriesfriet en semi-verse friet komen lekker krokant uit de pan, ook de ouderwetse vers gesneden friet bakt erg goed af in deze prachtige frituurolie.
oliepremiumwebFrituurolie Premium
Frituurolie Premium is dé frituurolie die zeer krachtig is en een rijke smaak geeft aan uw bakproducten. Deze frituurolie is uit raapolie en zonnebloemolie opgebouwd. Deze samenstelling zorgt voor betere bakresultaten. De hoeveelheid raapolie geeft een prettige smaak aan uw patat, terwijl de zonnebloemolie voor de neutraliteit en kracht zorgt. Uiteraard wilt u geen frituurgeur in uw frituuromgeving en dat garanderen we met deze olie. De aanslag in de frituuroven blijft bij gebruik van deze olie beperkt en de olie gaat hierdoor langer mee.
oliespecialwebFrituurolie Special
Frituurolie Special is volledig opgebouwd uit plantaardige olie, met name sojaolie en raapolie. Omdat deze oliën veel gebruikt worden en relatief makkelijk te produceren zijn, kunnen we u deze frituurolie zeer voordelig aanbieden. Door toegevoegde additieven en aroma’s zult u positief verrast zijn over de kracht van deze frituurolie. Producten die u bakt in deze olie zijn krokant en voelen niet vet aan als u ze uit de pan haalt. Vooral voor horecaondernemers die veel olie gebruiken en gewend zijn om snel te verversen, is dit een prachtig product. U frituurt verantwoord en voordelig met deze frituurolie. Ervaar het zelf en neem contact met ons op.

Visbakolie is een zorgvuldig samengesteld mengsel van oliën. Door de nauwkeurige samenstelling geniet de olie bijzonder goede eigenschappen. Onze visbakolie is zeer hittebestendig en dus zeer krachtig. U merkt de goede kwaliteit van deze olie in een heerlijk krokant en niet vet aanvoelend eindproduct. Niet alleen de vis wordt beter door het gebruik van deze visbakolie, maar ook uw omgeving profiteert ervan. Door het weinige spetteren en de minimale geurproductie blijft uw werkruimte schoon en fris. Voor een beter bakresultaat is visolie onmisbaar in uw keuken.