frituurolie filteren
filteren frituurolie

Compleet frituurmanagement? Kies voor Filtafry!

Door regelmatig gebruik te maken van de service van Filta Midden-Brabant kan de levensduur van de frituurolie tot wel 100% worden verlengd. Met een speciaal microfiltersysteem dat speciaal voor Filtafry is ontwikkeld wordt de olie op baktemperatuur uit de frituurbakken gepompt. Voedselresten, koolstofresten en overige onzuiverheden die schadelijk zijn voor de gezondheid worden eruit gefilterd. De olie wordt na een grondige vacuüm schoonmaak weer overgebracht naar de friteuse, zodat deze weer gebruiksklaar is. Onze filterservice kan binnen 20 minuten uitgevoerd worden. Zo hoeft uw werk niet hinderlijk lang onderbroken te worden. Verlenging van de levensduur van uw frituurolie leidt tot een aanzienlijke kostenbesparing.

Naast de filterservice kan Filta Midden-Brabant ook zorg dragen voor het afvoeren van oude frituurolie en de levering van nieuwe frituurolie.

filteren frituurolie

Hoe werkt het:

Meten tpm waarde
Meten tpm waarde
Oppompen, filtreren, en terugpompen olie
Oppompen, filtreren, en terugpompen olie
Reiningen pan, vuilgang rooster en rand bakwand
Reiningen pan, vuilgang rooster en rand bakwand
Toevoegen nieuwe olie
Toevoegen nieuwe olie

Bekijk hier de video:

  • BESPARING OP FRITUURKOSTEN

U bespaart tot maar liefst 50% op de totale frituurkosten.

  • VERBETERT DE VOEDSELKWALITEIT

Gezonde voeding is een hot item. Ons filterproces verwijdert 99% van de schadelijke koolstofresten uit de frituurolie. Het resultaat zijn gezondere producten en een beter bakrendement.

  • VERLENGT DE LEVENSDUUR VAN FRITUUROLIE TOT 100%

U kunt uw olie tot 2x zo lang blijven gebruiken zonder het te hoeven vervangen.

  • SPAART HET MILIEU

U wilt ook maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen? Wij zorgen voor minder transportbewegingen en reduceren de afvalstroom.

  • SCHONE EN HYGIËNISCHE FRITUURBAKKEN

Onderdeel van onze dienstverlening is het reinigen van de frituurbakken. U bent verlost van een vervelend en vies karwei en uw bakwand ziet er altijd netjes uit.

  • VERWIJDERT 99% VAN DE KOOLSTOFRESTEN

Koolstof is slecht voor de gezondheid. Ons filterproces verwijdert 99% van de koolstofresten uit de frituurolie. Dit levert gezondere producten en een beter bakrendement.

Download hier onze Filtafry brochure