deurrubberservice
4tttovcmll_deurrubbers

Deurrubber service.

Als onderdeel van onze dienstverlening bieden we de mogelijkheid tot het uitbesteden van het onderhoud en/of de vervanging van de deurrubbers in commerciële koelapparatuur zoals professionele koelkasten, koelwerkbanken, koelcellen, etc. Deurrubbers zijn onderdeel van het onderhoudsplan van iedere professionele keuken vanuit het oogpunt van de voedselveiligheid en het energieverbruik. Voor meer informatie kunt u onze brochure over Filtaseal onder aan deze pagina downloaden.

Filtaseal Filta Midden-Brabant
filtaseal midden-brabant uitlegenergiesealsmall
VOEDSELVEILIGHEID

Deurrubbers zijn een broedplaats van bacteriën en schimmels als deze kapot zijn of niet frequent worden schoongemaakt. Daarnaast weet je met een lekkend deurrubber niet of de producten in de koeling op de ingestelde temperatuur worden bewaard. Voorgaande punten zijn reden voor de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) om aandacht te besteden aan de staat van de deurrubbers bij een controle.

ENERGIEVERBRUIK

Een deur of lade met een versleten deurrubber sluit niet meer hermetisch. Door deze lekkage komt warme buitenlucht in de koeling. Om de koeling op de ingestelde temperatuur te houden zal de koelcompressor harder moeten werken waardoor het stroomverbruik aanzienlijk toeneemt. Daarnaast is een defect deurrubber bij vriezers de oorzaak van hinderlijke ijsvorming.

Filta Midden-Brabant heeft een samenwerking met Europa’s meest toonaangevende producent van deurrubbers op maat. Door deze samenwerking worden deurrubbers rechtstreeks betrokken bij de producent zonder tussenhandel. Deze samenwerking maakt snelle en professionele vervanging van deurrubbers mogelijk voor alle commerciële koelapparatuur in uw keuken.