Filta Benelux winnaar NFV Franchise Innovatieprijs 2016

Filta Benelux is dit jaar uitgeroepen tot de winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs. Tijdens het Franchisediner is de prijs uitgereikt door Hans de Boer, Voorzitter VNO-NCW en Paul van Vuuren, Directeur Grootbedrijf & Instellingen ING.  

Filta gelooft dat het realiseren van een schoner milieu bij onszelf begint. Wij zoeken, zowel intern als extern, continu naar mogelijkheden om duurzaam te zijn. Hiermee trachten we elke dag een steentje bij te dragen aan de bescherming van het milieu. Elk product of dienst die we aanbieden wordt aan een grondige test onderworpen. Dit om te zorgen voor een verhoging van de duurzaamheid en toch onze klanten geld te besparen. Tevens geloven wij dat het onze verantwoordelijkheid is om onze klanten bewust te maken om ook bij te dragen aan een schoner en beter milieu.

Filta heeft met haar innovatie de meeste stemmen gekregen. Zij zijn uit 3 genomineerden beloond voor hun innovatieve service voor het filteren van frituurolie. Deze mobiele milieuvriendelijke service en het professioneel schoonmaken van de frituren, waarmee de klant tijd en geld bespaart heeft hen tot winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs 2016 gemaakt.